Forlater Malmø i vinter: – Jeg har pratet med et par klubber

749

Forlater Malmø i vinter: – Jeg har pratet med et par klubber

Det blir ingen fortsettelse i Malmø for Magnus Wolff Eikrem. Nå sonderer 27-åringen markedet for en ny klubb.

Magnus Wolff Eikrem (27) ble kåret til årets spiller i Allsvenskan forrige sesong, men i år derimot så har det blitt lite spilletid.

I et intervju med Sydsvenskan så snakker han ut om den vanskelige sesongen.

– Jeg fikk spille den første kampen mot IFK Gøteborg og etter det ble det lite før Champions League. Om de føler at de har gjort alt rett og behandlet meg med respekt så er det greit for meg, sier Eikrem til avisen og fortsetter:

- Annonse -

– Jeg har aldri klaget. Jeg har istedet forsøkt å være en av de beste på treningene. Jeg kunne ikke ha gjort så mye mer. Det har vært en tøff sesong for meg personlig, men vi vant jo gull allikevel, så jeg kan ikke være skuffet, selv om jeg selvsagt ville ha spilt mer.

Det blir som kjent ingen fortsettelse i Malmø FF. Den utgående kontrakten forlenges ikke.

– Nå er jeg fri, som Bosman. Jeg kan snakke med hvem jeg vil. Det er spennende. Jeg er 27 år og vet ikke hva som kommer til å skje. Jeg har pratet med et par klubber og skal besøke noen så jeg håper at det er på plass en løsning før jul, sier Eikrem til Sydsvenskan.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -