Jerv beseiret Fredrikstad FK med 10 mann

426

Fredrikstad spilte i kveld mot Jerv og selv med en utvisning hos hjemmelaget, klarte ikke Fredrikstad å sette sine store sjanser i mål.

Det var Jerv som startet kampen best i kveld, for det hadde ikke gått 2 minutter omtrent før Jerv og deres spiller Corovic var frempå med et innlegg som Jensen ikke klarer å komme på og som blir klarert.  Jerv prøver også senere å slå en lang ball opp mot Berglann som ikke klarer å få ballen som dermed går rett inn til Per Morten Kristiansen.

Etter 8 minutter er det Fredrikstads tur til å prøve seg, ballen blir slått mot Kapidzic som ikke klarer å nå ballen, den går mot Jervs keeper som nesten tabber seg ut og nesten slår ballen rett i beina på Kapidzic igjen, men han får kontroll og redder ballen igjen. Etter 20 minutter er FFK frempå igjen, Kapidzic får ballen etter et brudd og prøver seg fra skrått hold men via en Jerv spiller og inn til Jervs keeper.

Etter 26 minutter er det Jerv sin tur til å prøve seg, Ogungbaro får ballen og prøver seg etter et innlegg, men han skyter over. Rett etterpå får FFK en eventyrlig sjanse til å sette ballen. Kristian Brix får ballen og får driblet seg inn i 16 meteren og skyter, men Knudsen i målet til Jerv får slått unna.

- Annonse -

Så smeller det. Dennis Antwi får ballen og kjemper seg løs fra posisjonen sin. Han legger inn og finner Jan Jenssen som får en lett jobb med å sette ballen i en tom kasse. Dermed står det 1 til Jerv og 0 til Fredrikstad som egentlig må ha 3 nye poeng med seg til Østfold igjen.  Etter 37 minutter så er samme man frempå igjen, Antwi jobber seg gjennom FFK forsvaret, men denne gangen så får FFK ryddet unna. 3 minutter senere så er samme mann frempå igjen, denne gangen i negativ forstand.  I angrep så går Antwi på en ball som ruller over dødlinja, i frustrasjon så sparker han ballen unna og blir belønnet med sitt andre gule kort og dermed får han rødt kort og må gå i garderoben. Jerv må nå spille 10 mot 11 mann i hele andre omgang og nå høyner supporterne at FFK kan snu kampen.

Etter 47 minutter har Fredrikstad en megasjanse til å få utligningen, men denne gangen er også Knudsen med og redder unna.  Dermed går lagene til pause med 1 – 0 ledelse til Jerv.

Sjanse på sjanse på sjanse

1 -0 ble pauseresultatet, i andre omgang gjør Halvorsen 3 bytter og den gamle ringreven Roger Risholt får spille i drøye 20 minutter.   I andre omgang gjør Jerv rokkeringer på laget og legger om spillestilen sin. Etter 53 minutter så blir det jubel i FFK leiren, Håvard Åsheim får corner og legger den inn, der står Kapidzic og setter ballen i mål, men blir korrekt avblåst for offside. Minuttet senere er Jerv frempå og legger inn, men den blir for høy for Brochmann og ballen blir reddet unna.

Etter 67 minutter er Fredrikstad frempå igjen. Åsheim jobber seg fri og kommer på kanten, han slår ballen knallhardt inn foran målet, men ingen fra FFK er der og ballen går ut til ingenting. To minutter senere får FFK frispark, men også det blir slått rett på Knudsen i Jerv sitt mål. Etter 78 minutter prøver Roger Risholt seg på en lang ball mot Ndaiye, men den går utover dødlinja og til utspark.

Etter 81 minutter så er FFK frempå igjen, FFK får frispark og ballen blir slått inn av Brix, der inne venter Aalbu på 7 meter og får headet ballen i god fart, men nok en gang er Knudsen med på notene og får reddet unna.  4 minutter senere får FFK nok en sjanse, Aalbu får ballen og klinker til på hel volley, men denne gangen treffer han stanga og går ut til utspark for keeper. Nå er det helt utrolig at Fredrikstad IKKE har snudd kampen, men som sagt så mangler de en dyktig avslutter som kunne satt sjansene de har hatt hittil i goalen. Etter 89 minutter kommer Jerv 3 mot 2 men Jervs Edvardsen velger å skyte på egenhånd i stedet for å sentre ballen videre.  Kampen ebber ut i ingenting og Fredrikstad må igjen dra hjem fra nok en kamp uten 3 poeng i lomma, 3 poeng som er superviktige å få med seg hvis de i det hele tatt skal ha håp om å overleve i OBOS ligaen. Jerv tar sin første hjemmeseier siden April i år, og kan feire nok en 3 poenger og at de ligger på en 8 plass, kun ett poeng unna kvalifiseringsplassen.

Fredrikstad uten kapteinen

Fredrikstad måtte klare seg uten Martin Thømt Jensen, Magne Simonsen og Patrik Karoliussen blantannet. Karoliussen måtte stå over pga karantene, mens Thømt Jensen og Simonsen slet med skade og sykdom.

FFK stilte derfor med disse 11 i en 4 – 3 – 3 formasjon:

Per Morten Kristiansen

Erik Tønne – Shola Akinyemi – Adam Straith – Netan Sansara

Kristian Brix –Fillip Westgaard – Håvard Åsheim

Moustapha Ndaiye – Sanel Kapidzic – Ludvig Begby

 

Benyttede reserver:

Andreas Aalbu inn for Ludvig Begby etter 59 minutter

Roger Risholt inn for Fillip Westgaard etter 72 minutter

Monir Benmoussa inn for Håvard Åsheim etter 77 minutter

Jerv med forandringer de også:

Jerv måtte også gjøre forandringer til kveldens kamp, Corovic kom tilbake fra skade og tok tilbake høyrebackplassen sin, Michael Ogungbaro ble flyttet opp på midtbanen sammen med Jan Jenssen. Fremover på banen får Jakob Toft igjen sjansen med Denny Antwi.

Jerv stilte med disse 11 i en 4 – 4 – 2 formasjon:

Øyvind Knudsen

Glenn Andersen –Espen Knudsen – Dejan Corovic – Kristoffer Tønnessen

Ulrik Berglann – Tonny Brochmann –Jan Jenssen – Michael Ogungbaro

Denny Antwi – Jacob Toft

 

Benyttede reserver:

Mohammed Fuseini inn for Jacob Toft etter 46 minutter

Andreas Hagen inn for Dejan Corovic etter 63 minutter

Joachim Edvardsen inn for Ulrik Berglann etter 75 minutter

 

Gule kort: Tonny Brochmann, Glenn Andersen, Michael Ogungbaro – Jerv

Roger Risholt – FFK

Røde kort: Denny Antwi – Jerv

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -