Nikolas Walstad

Jesper Flatla Kornbakk

Andre benyttede innbyttere: Fredrik Leander Zachariassen, Jesper Buer Bjarmann,

Lillestrøm2 stilte med nesten hele juniorlaget i årets første seriekamp borte mot Hauerseter. Svært lite skjer de første 15 min, men LSK2 har noen småsjanser.

Hauerseters Rognhaug finner Zamble innenfor 16 meteren, får ballen tilbake og skyter til side for Ødegaard, det står 1-0 til Hauerseter etter 19 spilte minutter. Kort tid etter får Sandberg muligheten for LSK2, men skyter over. LSK2 får flere gode sjanser etter 1-0 målet, men uten resultater. Zamble får ny mulighet etter 33 min, men på nytt skyter han utenfor mål. Hjemmelagets Sørby får en god sjanse senere, men får ikke stokket bena sine, og det står fortsatt 1-0 når dommeren blåser til pause.

Willy Zamble får ballen servert fra innbytter Jacobsen når minuttet er spilt i 2.omg, men på nytt plasserer han skuddet utenfor mål. 50 minutter er spilt, når LSK2 legger inn i feltet der hjemmelagets Henrik Hoel Olsen prøver å få klarert, men hans skudd smeller i stolpen og ut i feltet igjen, her kunne det ha stått 1-1 etter selvmål.

Så etter 54 min, er det tid for ny jubel blant de fleste av 110 tilskuerne, når Simen Blaker finner Henrik Sørby med en fin pasning, og nevnte Sørby bredsider ballen i mål og det står 2-0 til Hauerseter.

LSK2 Bilal Khan skyter fra ca 16 meter, men Alexander Beinov slår til corner, stor sjanse! Da er det spilt 57 min. Hjemmelagets Knudsen får en stor sjanse, der skuddet hans, går rett utenfor målet der publikummet «ser» ballen i mål og jubler, men resultatløst.

Willy Zamble finner målscorer Bjørn Rognhaug etter 69 minutter, men Rognhaug header rett over tverrliggeren, stor sjanse for hjemmelaget til å øke til 3-0.

Så begynner dramatikken på overtid: Først reduserer William Magnusson for LSK2 og det står 2-1. Så henter Arne Holter ballen i målet for å få raskt spillet i gang igjen for å kunne få til en utligning, men dommer Yahya Swajet fra Grue IL, gir han sitt andre gule kort, dermed rødt, og dette takket være den nye regelen. Mange protester og forskjellige mindre pene ord kommer fra tribunen, men LSK2 er redusert til 10 mann. Vegard Knudsen hos hjemmelaget får en god mulighet til å punktere kampen, men skyter over. Kampen ender med 2-1 seier til Hauerseter, som får en perfekt start på årets sesong, mens LSK2 må reise hjem uten poeng.