Helt åpent før returoppgjøret i Nürnberg

233

3. siste-plasserte i Bundesliga, Eintracht Frankfurt, møtte Nürnberg, som kom på 3. plass i 2. Bundesliga, til relegasjonskamp på Commerzbank Arena torsdag kveld. Det merktes godt at det ikke akkurat var de beste lagene i Tyskland som møttes til kamp. Spillet så som så, og ingen av lagene skapte særlig store sjanser. Det var likevel ingenting å si på stemningen på Commerzbank Arena, den var rett og slett enorm. Tidligere på dagen ble det også klart at det er oppdaget en svulst hos Eintracht Frankfurt-spilleren Marco Russ. Nyheten preget oppladningen til kampen, men Russ har likevel meldt seg selv spilleklar til de to kampene mot Nürnberg, og torsdag kveld bar han sågar kapteinsbindet for Frankfurt. Han spiller likevel ikke returoppgjøret ettersom han pådro seg gult kort i kampen. Hjemmelaget kom best i gang og skapte et par brukbare muligheter, men de klarte ikke å utnytte dem. Frankfurt hadde mye ball, men Nürnberg forsvarte seg godt, og Frankfurt manglet noe offensivt for å klare å legge skikkelig press på gjestene. Eintracht Frankfurt var også det laget som scoret tredje minst i Bundesliga denne sesongen, kun Ingolstadt og Hannover scoret færre. Nürnberg hadde på sin side nok med å forsvare seg, og laget skapte ingenting framover. Ikke lenge før pause fikk de likevel et frispark i brukbar posisjon. Sebastian Kerk slo ballen inn i feltet, hvor nevnte Marco Russ var uheldig og satte ballen i eget nett. Nürnberg klarte dermed å gå til pause med 1-0-ledelse uten et eneste skudd på mål.

Kampen jevnet seg noe mer ut etter pause, og Nürnberg så noe friskere ut, uten at de klarte å skape sjanser. Eintracht Frankfurt presset likevel mer og mer på etter hvert som kampen gikk, men de slet fortsatt med å skape de helt store sjansene. Fjorårets toppscorer Alexander Meier var tilbake i startelleveren til Eintracht etter å ha vært ute med skade siden slutten av februar. Det merktes godt at han ikke hadde spilt på lenge, og spissen kom aldri til noen store målsjanser. Frankfurt skulle likevel få hull på byllen etter halvspilt andreomgang. Mijat Gacinovic var noe heldig og fikk med seg ballen inne i feltet til Nürnberg, og skuddet satte han kontrollert bak Nürnbergs keeper Rafael Schäfer. Herfra og ut hadde bortelaget mest fokus på å holde resultaet, og 5 mintter før slutt ble spissen Nicklas Füllkrug byttet ut med midtstopper Even Hovland. Anis Ben-Hatira gjorde på sin side et friskt innhopp for vertene, og Timothy Chandler fikk en meget god mulighet til å øke til 2-1 etter et innlegg, men headingen gikk rett på keeper. Eintracht presset på for å få med seg en ledelse til returoppgjøret i Nürnberg, men gjestene holdt ut, og det endte dermed 1-1 i Frankfurt. Alt er dermed åpent foran returoppgjøret, som spilles mandag kveld i Nürnberg.

Kampfakta:

Eintracht Frankfurt – 1.  FC Nürnberg (Commerzbank Arena) 1-1:

- Annonse -

Mål: Russ (sm, Nürnberg), Gacinovic (Eintracht Frankfurt).

Gule kort: Russ (Eintracht Frankfurt), Schäfer (Nürnberg).

Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, Abraham, Russ, Oczipka – Hasebe, Huszti – Aigner (Ben-Hatira 61′), Meier (Stendera 70′), Gacinovic (Castaignos 84′) – Seferovic.

1. FC Nürnberg: Schäfer – Brecko, Margreitter, Bulthuis, Sepsi – Kerk (Blum74′), Petrak, Behrens, Leibold (Gislason 89′) – Füllkrug (Hovland 85′), Burgstaller.

Banens Beste: Dave Bulthuis. Nürnberg-stopperen bidro sterkt til at det bare ble 1 mål på vertene, og nederlenderen kjempet både høyt og lavt.

Tilskuertall: 51500.

Bilder er hentet fra kicker.de

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -