Frankfurt-kapteinen får en lang karantene etter voldelig sammenstøtt

94
Foto: Bundesliga logo

David Abraham får syv ukers karantene etter sammenstøtte med SC Freiburg-treneren Christian Streich

Eintracht Frankfurt-kapteinen David Abraham har fått en syv ukers karantene etter sammenstøtte med  SC Freiburg-trener Christian Streich, når lagene møtes søndag kveld i den tyske Bundesliga.  Det opplyser det tyske fotballforbundet i en pressemelding.

Karantenen går fra 10. november til 29. desember. I tillegg vil argentineren måtte betale en bot på 25.000 euro, tilsvarende i underkant av 190.000 kroner.

Den spesielle episoden fant sted på overtiden av oppgjøret, hvor SC Freiburg vant 1-0. Da  han sprang ut av banen, og sprang ned treneren til SC Freiburg. Abraham kom stormende for å ta tak i ballen og gjorde seg ekstra stor i det han passerte Streich, som han sendte direkte ned i bakken. Sekundene etter hendelsen kom flere fra benken, til SC Freiburg løpende for å forsøke å få spilleren tilbake til banen. 

Etter det roet seg ned valgte dommeren å vise Abraham det røde kortet. Men det fikk også Freiburgs innbytter Vincenzo Grifo. Sistnevnte ble fanget opp av VAR etter å ha gått for hardt i kroppen på  Frankfurt-spilleren fra benken.

- Annonse -

Etter kampen ba Abraham om unnskyldning for episoden.

“Jeg vil be Christian Streich om unnskyldning. Jeg ønsket å få ballen tilbake i spill så snart som mulig, men jeg skulle ikke ha truffet ham. ”

“Jeg er veldig glad for at vi fikk snakket etter kampen og at alt er i orden mellom oss,” sa David Abraham i en uttalelse via Frankfurts Twitter-profil.

Freiburgs assistenttrener, Florian Bruns, fikk gult kort i kjølvannet av opprøret.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -