Hertha-spiller testet positivt på coronaviruset

85
Foto: Hertha Berlin klubblogo

Nytt tilfelle av corinaviruset er registrert i Bundesliga, denne gangen er det i Hertha Berlin.

Bundesliga har fått enda en smittet fotballspiller og denne gangen er det i Hertha Berlin. Det har ført til at hele troppen er satt under to uker karantene. Klubben skulle egentlig hatt fellestrening i dag, det blir ikke noe av ettersom klubben er i karantene.

 

Nå må alle spillere settes i karantene i to uker

Uli Schleicher, som er klubblegen i Hertha Berlin, sier at spilleren klaget over de uvanlige symptomene, og vi skilte ham umiddelbart fra gruppen. Etter en test viste det seg raskt at, spilleren testet positivt på Coronaviruset. Nå blir samtlige spillere i troppen, de neste to ukene må ha hjemmekarantene. Flere av spillerne har fått utdelt en individuell treningsplan hjemmefra. Vi vil nå også se om det er flere tilfeller, ettersom fellestrening krever svaret på om flere er smittet.

- Annonse -

Spillerne skal trene hjemme

Michael Preetz, sier at med en så uventet rask utvikling i antall tilfeller at det var tidsspørsmål før det rammet oss som klubb. Det viktigste er at alle nå overholder reglene. Vi må takle situasjonen på en god måtte, slik det har blitt.

Usikkert når det blir fellestrening

Når laget kan være sammen igjen på treningsbanen er foreløpig fortsatt usikkert. Inntil da kan guttene bare gjennomføre den daglige treningen hjemme, som klubbens fysiske trener har gitt dem hver enkelte av spillerne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -