How to FlashScore

1149

Ho ho ho! God jul!

Nissen har dratt sitt slitne og korpulente legeme opp sin siste pipe for i år, bortskjemte barn har fått alt for mange presanger, både store og små har forspist seg både en og to ganger, men nå… Nå er det Boxing Day! Eller, det er vel strengt talt 26. desember, eller 2. juledag her i Norge, men for fotballfans betyr Boxing Day full fotballfest fra England!

Full runde fra Premier League i dag altså, men hverken jula eller fotballfesten er over for det. På søndag er det blant annet Championship, Serie B og australsk A-league på programmet, Englang kjører full pakke igjen på mandag, og det er også både Premier League og Championship på programmet på tirsdag. Onsdag er det full runde i Spansk La Liga og en godbit fra Premier League der hardt prøvede Sunderland tar imot hardt prøvede Liverpool. På torsdag er det nyttårsaften, men La Liga varter allikevel opp med en liten perle i Villareal – Valencia. Først og andre nyttårsdag er det både englelsk og spansk fotball, og… Vi kunne fortsatt!

I disse juletider så er det imidlertid visse hindre som kan dukke opp for at man skal få sett alle de kampene man vil. Noen dager er det familietreff, andre dager er ikke røde, men serverer fortsatt kamper i vanlig arbeidstid. Så for at man ikke skal gå glipp av noe tenkte vi her å komme med en kjapp guide til vårt eget tilbud, som selvfølgelig er den tjenesten vi mener er best skikket for å holde deg oppdatert på alt som skjer i fotballverdenen!

- Annonse -

Vi begynner på nettsiden vår, www.flashscore.nu. Her finner du på forsiden alle dagens fotballkamper, som blir oppdatert med scoringer og hendelser sekunder etter at det skjer på banen. Midt på siden høyt oppe har vi laget en fane som heter «Mine kamper», der vi for anledningen har lagt til alle dagens kamper fra Premier League og Championship. Du kan også legge til enkeltkamper, hvis du for eksempel har en tippekupong inne med fotball, hockey og basket fra flere land, velger du bare de aktuelle kampene, så legger de seg fint inn slik at du finner alle under «Mine kamper» -så det er slutt på å lete og skifte mellom faner for å holde seg oppdatert!

Mine kamper. Ingen god start for Manchester United i dag.
Mine kamper. Ingen god start for Manchester United i dag.

Klikker du på de enkelte kampene så får du opp masse statistikk, de viktigste hendelsene, og mye mer. Fra de største fotballigaene leverer vi også skriftlig live-kommentering, og videoer der scoringer og de største høydepunktene blir lagt ut -sekunder etter at dette skjer live! Etter kampene oppdaterer vi med enda mer statistikk, og du finner statistikk helt ned på antall pasninger-nivå for individuelle spillere hos oss!

Det var en meget kort intro til nettsiden, men vi skal hoppe videre fra den -tross alt, hvis du er i en situasjon der du ikke kan se kamp, er det neppe særlig mer akseptert at du sitter oppe med pcen. Vi skal imidlertid ta med oss en funksjon til, som henger sammen med den andre delen av tilbudet vårt -appen- som er et finfint redskap i disse tider, og egentlig andre tider også. Funksjonen det er snakk er å velge seg favorittligaer (da vises disse alltid øverst på nettsiden) og favorittlag (da legges kampene deres automatisk inn i Mine kamper, alltid). Hvis du logger deg inn på nettsiden og registrerer deg som bruker, tas denne informasjonen med når du laster ned appen vår til iOS eller til Android slik at dine favoritter allerede ligger klare!

Appen kan du laste ned til din mobiltelefon, og ha diskret i lomma på ethvert juleselskap eller jobbmøte 😉

Her kan dere se noen av de typiske funksjonene vi leverer i appen. Her fra kampen Roma – Udinese for noen uker siden. Alle kampene man følger har en seksjon som heter kampdetaljer. I hovedbildet ser man en oppsummering av viktige hendelser fra kampen, typisk scoringer, kort og bytter. Her finnes det også faner for lagoppstillinger, statistikk og odds-sammenligning (hvis du vurderer å tippe!) blant annet.

app 3 app1 app2app4app5

I de to andre bildene ser du litt av hvilke tilpasningsmuligheter du har for varsling underveis i kampene. Har du f.eks. lagt inn Stoke City som et favorittlag, kan du velge å få varsel før kampstart (du velger selv hvor lenge før) og når lagoppstillingene er klare, og under kampen varsel om scoringer og røde kort. Har du registrert deg på nettsiden vår tar du med deg favorittlagene dine og innstillingene derfra, men de kan også tilpasses slik du vil på hver enkel enhet. Du navigerer deg enkelt mellom dine valgte kamper, andre kamper og mellom kamper og tabeller (som også oppdateres live!) og turneringsoppsett.

Vi kan ikke love at favorittlagene dine vinner sine kamper, men vi lover å nøyaktig, pålitelig og lynraskt levere resultater til din mobil eller nettbrett!

 

Lykke til med julematrester og juleprogram, og hurra for fotball!

(PS: de eneste kampene vi er forsiktige med å anbefale at du følger på appen vår, er de du skal se live. For vi leverer scoringsvarsel kjappere enn tv-selskapene viser de «live»!)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -