Barcelona verdensmester for klubblag

123

River Plate hadde ikke så mye å stille opp med mot et toppet Barcelona lag, der både Messi og Neymar var tilbake etter sykdom og skade. Det endte 3-0 til Barcelona som da ble verdensmester for klubblag 2015. Dette var kaptein Andres Iniestas 29. tittel, noe som gjør han til mestvinnende i Spania, en tittel mer enn sin gode venn Xavi.

Neymar scoret ikke i dag, men var nest sist på den første scoringen som Messi satt elegant inn fra relativt nært hold, men likevel en veldig god prestasjon da det var flere forsvarere på rett side. Suarez scoret mål nr. 2 og 3. En gjennomløping der han satte ballen mellom beina på keeper. En litt heldig scoring, da det er cm. unna at keeper redder. Den siste scoringen er det kvalitetsstempel på. Et fantastisk innlegg fra Neymar, akkurat der Suarez vil ha den og han plasserer den med hode i motsatt hjørne.

Hvorvidt Barcelona fremdeles leder serien når de kommer hjem fra Japan bli avgjort i kveld da Atletico møter Malaga på La Rosaleda.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -