Kjempeseier til Real Madrid

110

10-2 stoppet det på i lokaloppgjøret i Madrid. Det ble en farse av en fotballkamp. En vanvittig start på kampen. Først 1-0 til Real Madrid ved Danilo, så 1-1, så 1-2, og vi hadde 11 minutter på klokka. Dette så ut til å bli en trivelig ettermiddag. Det neste kvarteret ødela hele kampen. Da klarte Rayo å pådra seg 2 røde kort. Det første røde kortet var en skikkelig grisetakling av Tito mot Kroos. Det var strake bein og full fart inn. Dette er et riktig idømt rødt kort, dette kunne endt veldig dramatisk for Kroos, men heldigvis traff ikke Tito «godt nok». Det neste røde som kom ca 10 minutter etterpå, skjer i en situasjon der Real får et noe billig straffespark. Et innlegg og dommeren ser en dytt i ryggen, og blåser straffe. Strengt ser det ut til, selv etter å ha sett det flere ganger. Samtidig får Raul Baena gult kort. Han blir mest sannsynlig veldig sint og prater på seg et gult til, og dermed ut. Da var på en måte kampen ferdig. Det var bare spørsmål om hvor mange mål Real Madrid skulle score – det ble 10. Bale 4, Benzema 3, Christiano 2 og Danilo 1.

Det er vanskelig å trekke noen store konklusjoner ut av en slik seier. Det å spille mot et i utgangspunktet mye svakere lag, og de blir redusert til 9 mann, da er det i bestefall en grei treningsøkt, men det ble delt ut 3 poeng, og de trengte Real Madrid og Benitez.