HSV-tap etter tidlig utvisning – Paderborn ydmyket Fürth

90
Bundesliga 2 logo

Hamburger SV snublet mot Arminia Bielefeld. Etter en tidlig utvisning tapte serielederne 2-0 på bortebane. Paderborn vant med store sifre mot Greuther Fürth. Heidenheim slo Dresden.

Arminia Bielefeld – Hamburger SV 2-0

Begge lag presset høyt og skapte problemer for motstanderens oppbyggingsspill. Etter elleve minutter gikk Andreas Voglsammer alene mot mål, men ble felt av Gotoku Sakai. Japaneren var sistemann og ble utvist. Med én mann mer på banen var Bielefeld best. Voglsammer og Reinhold Yabo sørget for hjemmelagets 2-0-ledelse til pausen.

I andre omgang skjedde lite foran målene. Hamburg hadde ballen mest, mens Bielefeld forsvarte seg smart. Samtidig klarte også Hamburg å stoppe vertenes kontringer. Som følge utviklet det seg en kamp med kun få avslutninger. Tatsuya Ito hadde Hamburgs største mulighet i andre omgang, men tapet var til slutt fortjent. Hamburg beholder likevel førsteplassen, mens Bielefeld ligger på ellevte.

SC Paderborn 07 – SpVgg Greuther Fürth 6-0

Fürth var offensive fra starten. Bortelaget maktet dog ikke å true Paderborn og inviterte i stedet til overganger. Etter den første farlige kontringen gikk Bernard Tekpetey i bakken etter en duell med keeper Sasche Burchert. Philipp Klement konverterte straffesparket. Tekpetey og Sven Michel sørget for to flere Paderborn-mål før pausen.

Fürth, som ikke har scoret siden 23. november, stod også høyt etter pausen. Det var likevel fortsatt Paderborn som hadde de største mulighetene. Tjue minutter etter pausen scoret Babacar Gueye for hjemmelaget. Deretter kollapset Fürth fullstendig. Kai Pröger og Michel scoret målene nummer fem og seks for Paderborn.

1. FC Heidenheim – Dynamo Dresden 1-0

Heidenheim kontrollerte kampen, men var lenge ikke særlig farlige. Dresden satset på overganger, og etter en kontring hadde Moussa Koné bortelagets eneste store mulighet i første omgang. Ti minutter før pausen driblet Nikola Dovedan mot tre motspillere og sendte Heidenheim i føringen.

Etter pausen var det først Heidenheim som styrte kampen. Først mot slutten av kampen tok Dresden etter hvert kontroll. Begge lag kom til noen avslutninger, men det ble ingen flere scoringer. Heidenheim ligger foreløpig på fjerdeplassen med like mange poeng som Union Berlin på plassen foran. Dresden er på tiendeplassen.