Intervjuet Richard Osei

1425

Intervjuet Richard Osei

Osei

Jeg har i år tenkt å intervjue en del lokale fotballspillere fra Rogaland – Lavere divisjoner, Først ut er Sandnes Ulf 2 spiller Richard Osei.

Hva er ditt navn?`Richard Onyina Osei

– Hvordan er treningshverdagene for dere? – Treningshverdagene er ganske bra, i det siste har vi terpet mye på formasjon og vi har en av de beste trenerne i Norge (Antonio M Silva) spør du meg. Legger veldig godt tilrette for oss.

- Annonse -

– Hvor mange ganger i uken trener dere? – Vi trener 6 ganger i uken (Hvis vi ser bort fra kamp da)

– Hvor på banen liker du deg best? – Jeg liker meg best som midtstopper,var midtbanespiller før men fant ut at det ikke var min posisjon.

– Hva er dine ambisjoner? – Ambisjonene mine i år blir vel og holde meg skadefri først og fremst, så vil jeg og spille for rekruttlaget i 3 div, fortsette med utviklingen min fra der jeg slapp forrige sesong er noe som jeg vil jobbe videre med og bli en bedre fotballspiller. Håper og vi kan havne på topp 3 i Jr-Elite avdelingen og beholde plassen i 3 div med rekrutt.

Helt tilslutt har du ambisjoner om å spille med Sandnes Ulf A innen noen år?- Ja det er et mål for meg og alle andre jeg spiller med, men tenker ikke så mye på det. Vil først og fremst konsentrere meg om og få sjanser for B-laget i 3 div og gripe dem, jeg vet at hvis jeg gjør det godt der så vil sjansene komme.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -