Juventus-toget kjører videre etter ny seier

77

Det var dukket for en skikkelig godbit fra Serie A, når Juventus og AS Roma møtes til dyst på Juventus Stadium.

Juventus tok tidlig styringen åpningsminuttene på eget gress. Hjemmelaget var ekstremt nære scoring allerede bare noen, sekunder etter dommeren blåste kampen igang. Roma-målvakten Robin Olsen måtte ta frem en redning i verdensklasse for å hindre at Alex Sandro ikke sendte Juventus foran etter 7 minutter.

Men i det 34. minutt ble Olsen passert da kroatiske Mario Mandzukic kriget seg frem og stanget Juventus i ledelsen. Alex Sandro var nær ved å øke gjestenes ledelse med en velplassert heading, da ballen havnet i midten, men hjemmelagets keeper Robin Olsen reddet.

Cristiano Ronaldo fikk ikke satt sitt preg på kampen, men etter halvtimes spilt fikk han klemt til ett skudd, som Robin Olsen fikk fingrene på. Alex Sandro var nær ved å øke gjestenes ledelse med en velplassert heading, men hjemmelagets keeper Robin Olsen reddet.

I andre omgang kom stortalentet Justin Kluivert inn på banen for å snu kampbildet. Roma har vært langt under nivå sitt så langt denne sesongen, illustrert av de bemerkelsesverdige 22 poengene som skiller romerne fra lederlaget Juventus.

- Annonse -

Juve fikk også ballen i boksen for andre gang i kampen av Giorgio Chiellini, men det var et frispark på en flyvende Robin Olsen etter 70 minutters spill. Med seier leder Juventus Serie A med ni poeng ned til Napoli. Når en runde gjenstår før Juleferie.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -