Kovac etter Eintrachts høydramatiske cuptriumf: «Det var straffe»

235

Det ble en høydramatisk finale i DFB-cupen i Tyskland på Olympiastadion i Berlin. Eintracht Frankfurt ledet 2-1 og det var tre minutter på overtid. Det ble tatt i bruk VAR i en situasjon der Javi Martinez ble sparket ned inne i 16-meteren.

Dommeren dømte likevel corner, og ikke straffe, og på den påfølgende corneren kontret Eintracht Frankfurt inn 3-1-målet.

«Mitt lag viste enorm vilje. Det var ikke en ufortjent seier. Men jeg må si at det var straffe. Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet for to og et halvt fantastiske år [i Eintracht Frankfurt]. Jeg ble tatt inn som en sønn, jeg ble satt pris på og elsket. Jeg elsker fansen, byen og klubben,» sier Eintracht-trener Niko Kovac ifølge bundesliga.com.

Hans trenerkollega Jupp Heynckes i Bayern, som Kovac nå skal erstatte, sier følgende etter kampen:

- Annonse -

«De prøvde å ødelegger vår rytme og ta oss på kontringer, og det klarte de. Vi følte at det skulle vært straffespark og det kunne gitt 2-2. Men det er ikke noe poeng å snakke om det nå. Det er allerede historie. Frankfurt var nådeløse, fysiske og aggressive. Vi må bare akseptere resultatet. Vi hadde ikke nok hastverk, så vi kan ikke klage. Bayern vil bli suksessfulle igjen neste sesong. Jeg håper de vinner ligaen og er heldigere i cupen.»

Eintracht-spilleren Kevin Prince Boateng som var innblandet i straffesituasjonen på overtid sier at de var veldig gode på kontringer.

«Du kan ikke gjøre det særlig bedre enn å score tre mål på fire målsjanser. Det var ikke tvil at jeg traff han [i straffesituasjonen på overtid]. Men dommeren må ta en avgjørelse. Jeg trodde han ville gi straffe, vi var heldige.»

Det var Ante Rebic som ga Eintracht ledelsen etter 11 minutter. Robert Lewandowski utlignet i det 53. minutt, men Rebic var igjen frampå og økte til 2-1 etter 82 minutter.

Så ble det dramatiske overtidsminutter, men Mijat Gacinovic satte inn 3-1 langt på overtid etter en kontring da Bayern hadde alle mann i angrep, inkludert keeper Sven Ulreich.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -