Graham Hansen scoret på den avgjørende straffen da Wolfsburg vant cupen

262
Caroline Graham Hansen avgjorde cupfinalens straffesparkkonkurranse. Bilde: Pierre-Yves Beaudouin, Wikimedia.

(VfL Wolfsburg – Bayern München 3-2 etter straffesparkkonkurranse) VfL Wolfsburgs kvinnelag har vunnet cupen for fjerde gang på rad. En jevn kamp mot Bayern München ble avgjort på straffesparkkonkurranse, der Caroline Graham Hansen konverterte det avgjørende straffesparket. I løpet av 120 minutter klarte ingen kag å score.

VfL Wolfsburg, som sikret seriegullet forrige helg, fikk tøff motstand i årets cupfinale i Köln. Seriemesteren møtte på serietoeren Bayern München, og i startoppstillingene fantes til sammen 21 landslagsspillere.

Tysklands for tiden beste kvinnelag leverte en god og underholdende kamp. Begge lag hadde mange muligheter i en jevn fotballkamp, men ingen lyktes å score i løpet av de første 90 minuttene. Det ble færre sjanser i ekstraomgangene, og det ble tydelig at mange spillere var slitne. Dermed ble det ingen scoringer før straffesparkkonkurransen.

Både Wolfsburgs Almuth Schult og Bayerns Manuele Zinsberger reddet to straffer hver, og i tillegg traff Bayerns Kristin Demann tverrliggeren. Til slutt avgjorde Caroline Graham Hansen kampen med det siste straffesparket i konkurransen, og sikret Wolfsburg den fjerde cupseieren på rad.

- Annonse -

Graham Hansens landslagsvenninne Kristine Minde var ikke med i Wolfsburgs kamptropp.

Wolfsburg har fortsatt muligheten til å vinne «The Treble». I Champions League-finalen spiller tyskerne på torsdag mot Ada Hegerbergs Olympique Lyon.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -