Leroy Sane forhandler med Bayern

448
Foto: Leroy Sane, ryktes til Bayern München. Foto: Thomas Rodenbücher (wikimedia commons)

I følge Sky Germany forhandler Bayern München igjen med Leroy Sané, og Manchester City forbereder seg på livet uten den tyske vingen.

Klubben fikk ikke spilleren de ønsket i sommer, men klubben har gjort det klart at dem fremdeles ønsker å hente Leroy Sane, og Leroy Sané vil fortsatt til Bayern München. Det er det Sky Germany sa på sin daglig Transfer-oppdatering med Maximilian Bielefeld.

Bayern-sjef-forhandler Giovanni Branchini skal i disse dager i forhandling med Manchester City sine folk, om et kjøp av den tyskeren. Men det er ikke kommet rapportere om det er en overgang, allerede til vinteren eller sommeren. Bayern som forsøkte gjennom hele sommeren og over det. Nå rapporteres det at klubben var et steinkast unna signaturen til spilleren.

Derfor er Mikel Oyarzabal fra Real Sociedad blitt identifisert som en mulig erstatter. Den 22 år gamle spanjolen hadde en enestående sesong i fjor, og i dagens stilling hadde han fire mål og tre assist i 10 La Liga-kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -