Leroy Sané røk delvis korsbåndet og må opereres

467
Bilde: Granada, Wikimedia.

Dårlig nytt for Manchester City og Bayern München: Citys kantspiller Lerpy Sané har delvis røket korsbåndet. Den tyske landslagsspilleren må opereres og vil være ute i flere måneder.

Skaden oppstod under Citys Community Shield-kamp mot Liverpool. Etter ni minutter var Sané i en duell med Trent Alexander-Arnold, fikk ikke tråkke på og måtte byttes ut.

Bayern München har hele sommeren ønsket å signere Sané. Etter lang betenkningstid hadde 23-åringen sagt seg villig til å signere for Bayern. Bayern hadde ikke blitt enige med City, som krevde rundt 100 millioner euro i overgangssum. Det er uvisst om overgangen fortsatt er aktuell etter skaden.

I tyske medier har det i det siste oppstått rykter som knytter Hakim Ziyech (Ajax Amsterdam) og Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) til Bayern, mens spanske medier nevner Philippe Coutinho (FC Barcelona) som et mulig alternativ for de tyske seriemesterne.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -