Leyton Orient er utenfor ligasystemet for første gang i sin 136 årige historie!

375

Leyton Orient rykket ned for første gang lørdag da det ble 3-0 tap borte mot Crewe Alexandra.

Fra neste sesong, skal laget spille mot eksempelvis Sutton United, Wrexham, Maidstone, Eastleigh, Boreham Wood, Solihull Moors, Chester City, Woking m/flere.

Hartlepool tapte 2-0 hjemme for Barnet og ligger nå under streken med 43 poeng, mens Newport vant 1-0 over Accrington og ligger på 45 poeng og sikker grunn. Hartlepool har minus 21 mål i protokollen mens Newport har 22 minusmål.

Cheltenham kan heller ikke føle seg 100% sikre, laget står med 47 poeng og 16 minusmål.

- Annonse -

Aldri i Leyton Orients 136 årige eksistens, har laget rykket ned og er utenfor ligasystemet. Laget spilte playoff-finale så sent som for 3 år siden på Wembley og tapte på straffer. Med seier kunne laget rykke opp i dagens Championship, nivå 2. Men nå er det nivå 5 som venter fra neste sesong!

Ansatte og spillere får sin etterlengtede lønn for mars kommende fredag, sier det, men dette er blitt lovet før. La oss håpe det skjer nå!

Leyton Orients lagoppstilling v Crewe Alexandra

Ellers så hører man ikke noe fra klubbens eier, Francesco Becchetti! Utrolig! Han er en skam for fotballen og bør aldri eie en fotballklubb for framtiden!

Gjenstående kamper for bunnlagene:

29/4: Leyton Orient – Colchester United

29/4: Carlisle – Newport

29/4: Cheltenham – Hartlepool

6/5: Blackpool – Leyton Orient

6/5: Hartlepool – Doncaster

6/5: Newport – Notts County

6/5: Portsmouth – Cheltenham

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -