Leyton Orient står med 6 tap på rad og alt ser helsvart ut

259

Borte mot Cambridge United ble det et nytt 3-0 tap og avstanden opp til sikker grunn har økt til 10 poeng. Målene for hjemmelaget ble scoret av Luke Berry (31), Liam O`Neil (41) og George Maris (53). Laget har 5 kamper igjen å spille og 15 poeng å kjempe om, og selv om laget skulle vinne alle de gjenstående kampene, ville ikke det alene være en garanti for å unngå nedrykk.

Newport derimot, nærmer seg en sikker plass da laget vant 1-0 borte mot Exeter etter scoring av Tom Owen-Evans, mens Hartlepool spilte 1-1 borte mot Morecambe. Cheltenham spilte 3-3 borte Wycombe. Newport har kun 3 poeng opp til Hartlepool og 4 poeng til Cheltenham.

I forkant av bortekampen mot Cambridge United, så hadde ikke spillerne eller ansatte fått lønn og fått beskjed om at de måtte vente noen ekstra dager for utbetaling.

- Annonse -

Neste kamp for Leyton Orient, er borte mot Luton Town langfredag 14.april og deretter er det hjemmekamp 2.påskedag mot Hartlepool.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -