Lillestrøm har signert Daniel A. Pedersen

426
Lillestrøm logo

Norgemesterne Lillestrøm SK har signert Daniel A. Pedersen. Den danske midtbanespilleren kommer fra AGF Aarhus. Lillestrøm har bekreftet signeringen på sin hjemmeside.

– Vi har jobbet intensivt med å få signert Daniel den siste måneden. Han var ønsket av flere klubber, så vi er veldig fornøyd med at vi klarte å få ham hit på en avtale ut 2019-sesongen. Vi hadde to spillere som var våre klare førstevalg i dette vinduet i Arnór Smárason og Daniel A. Pedersen. Nå er begge klare, og det er vi veldig glade for. Vi ønsket å få inn rutinerte spillere med minst 100 kamper fra toppnivå. Akkurat som Arnór, tror vi Daniel vil heve laget – og gjøre de andre spillerne bedre. Han har gode lederegenskaper, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin.

Pedersen har signert en kontrakt ut 2019 med Lillestrøm. 26-åringen har spilt 140 kamper i Superliga i Danmark. I tillegg har Pedersen spilt 6 U21-landskamper for Danmark. Han er Lillestrøms andre nye spiller denne sommeren etter Arnor Smarason.

– Lillestrøm er en god klubb som jeg har hørt mye bra om. Jeg har hatt noen gode samtaler med Simon (Mesfin) og Jörgen (Lennartsson), og det overbeviste meg. Dessuten var jeg her og så kampen mot Molde. Det jeg så var riktig fint, sier Pedersen.

- Annonse -

Dansken kan allerede være aktuell for bortekampen mot Sarpsborg neste helg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -