Lillestrøm – Ranheim. Ranheim er best og vinner 1-0.

247

Lillestrøm – Ranheim møtes for første gang i Eliteserien siden 1955. Ranheim stikker av med alle poengene etter scoring av Reginiussen.

32. minutt. Kristoffer Løkberg får gult kort etter en duell med Mathew. TV-reprisen viser at det burde vært et soleklart straffespark. Mathew feller Løkberg. Her snyter dommeren Ranheim for en klar straffe.
Kristoffer Løkberg snytt for en klar straffe. 
En sjansefattig 1. omgang hvor Ranheim har mest ballbesittelse, uten at det nødvendigvis er noen suksessfaktor i fotball. Det skjer lite foran begge mål. Noen halvsjanser som ikke blir til noe. Egentlig en kjedelig 1. omgang. Her kan begge lag heve seg i 2. omgang. «Dønn-ærlige» Erlandsen er mest missførnøyd med omgangen, kan bli en spennende 2. omgang. 
Ærlige Erlandsen synes Ranheim vinner fortjent.
51. minutt. En god sjanse for Ranheim. Andreas Helmersen trekker seg inn i banen og skyter med venstre. Den går noen få meter utenfor, en stor mulighet! Helmersen er på utlån fra Rosenborg BK, og kan på mange måter ligne Bendtner i spillestilen. Har vært skadeplaget, men virker å slå ut i full blomst i Ranheim.
63. minutt.0-1 Du kødder ikke med Ranheim. Mads Reginiussen runder på høyresiden av 16-meteren og setter ballen bak Maric det lengste hjørnet. Fortjent ledelse. Lillestrøm har ikke kommet i gang. Virker tamme og uinspirerte.
72. minutt.Erling Knudtzon kommer til en heading i feltet, men den er grei å ta for Barli. LSKs beste mulighet i kampen til nå. Avslutningen kommer etter godt innlegg fra Mats Haakenstad.
Kampens beste spiller? Kanskje Even Barli. Har flere gode involveringer i kampen. Holder nullen. Barli får min stemme.
Ranheim vinner fortjent over Lillestrøm. Kanarifansen er nok rimelig missfornøyd med dagens kamp. Det var ikke noe de gule fra Åråsen kan være stolte av. LSK er nok best siste 15, men det holder ikke. Her er det mye som må forbedres. Lukter kamp i bunnen av Eliteserien. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -