Tysk landslagsspiller til Wolfsburg?

231
VfL Wolfsburg er interessert i å signere Amin Younes. Bilde: Borusse86, Wikimedia.

Bundesligaklubben VfL Wolfsburg er interessert i å signere den tyske landslagsspilleren Amin Younes. 24-åringens kontrakt med Ajax Amsterdam går ut etter sesongen.

Younes har tidligere spilt for Kaiserslautern og Mönchengladbach. For Ajax har han spilt i både Champions League og Europa League. I tillegg har offensivspilleren så langt spilt fem landskamper for Tyskland.

Wolfsburgs sportsdirektør Olaf Rebbe har dementert ryktene. I forbindelse med Wolfsburgs kamp mot Mönchengladbach på fredag ble likevel samtaler mellom Younes og en Wolfsburg-delegasjon observert i Mönchengladbachs VIP-området.

Younes har vært i krangel med både Napoli og Ajax i det siste. Ifølge Napoli har Younes signert en kontrakt med klubben, men spilleren ønsker ikke å spille for klubben av personlige grunner. I mars nektet han å bli byttet inn under kampen mellom Ajax og Heerenveen (4:1). Siden denne hendelsen har Younes spilt for andre laget, og klubben har bestemt å ikke gi ham flere muligheter i første laget. Dermed har Younes heller ingen sjanser på en plass i Tysklands VM-tropp.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -