Borussia M’gladbach vant over Wolfsburg uten problemer

145

Hjemmelagets Cristoph Kramer stor for et av årets merkeligste mål, da gladbach enkelt vant 3-0 over VfL Wolfsburg fredag.

Dansken Jannik Vestergaard var tilbake i startoppstillingen HOS Borussia Mönchengladbach fredag ​​kveld som vant 3-0 over Wolfsburg som sliter voldsomt om dagene og som nærmer seg ett mulig nedrykk fra 1. Bundesliga. Og noen av problemene, Wolfsburg har hatt denne sesongen, ble allerede reflektert etter sju minutter da Riechedly Bazoer feilaktig spilte igjennom Borussia Mönchengladbach Lars Stindl som var alene med keeper og sjansen misbrukte han ikke.

Senere i omgangen økte Raffael ledelsen til 2-0 før Christoph Kramer utnyttet en feil i forsvaret til gjestene og scoret et av de rareste målene. Gladbach fikk tildelt ett frispark ute på kanten, mens Wolfsburg spillerne var opptatt med å diskutere hva de skal gjøre, og fikk ikke tid til å omorganisere seg i det Kramer sendte ballen i mål.