Lillestrøm vant treningskamp mot Stabæk

258

(Lillestrøm – Stabæk 1-0) Lillestrøm vant en treningskamp mot Stabæk. Aleksander Melgalvis scoret det avgjørende målet.

Lillestrøm styrte kampen i første omgang og skapte noen gode muligheter. Stabæk kom også til noen målsjanser. Likevel klarte ingen av lagene å få ballen i mål i løpet av de første 45 minuttene.

Rett etter pausen tok Lillestrøm ledelsen. Alex Dyer spilte en smart pasning på Thomas Lehne Olsen. Spissen slo ballen foran målet. Der skjøt Aleksander Melgalvis den i nettmaskene.

Flere scoringer ble det ikke og Lillestrøm gikk seirende ut av treningskampen. Romerikingene tar imot Viking på Åråsen neste søndag. Stabæk får besøk av Tromsø på mandag.