Liverpool flopp matchvinner da 4 (!) keepere slapp inn mål

119

27 år gamle Iago Aspas hadde ikke scoret et ligamål siden han forlot Celta Vigo i 2013. Men i kveldens kamp mellom Sevilla og Espanyol ble han matchvinner.
15 minutter var spilt da Espanyol ble tildelt straffe, sikker som banken satte Stuani inn 0-1 og påførte Beto et baklengsmål.
11 minutter senere satte Diogo Figueiras 1-1, og dermed hadde keeper nr 2; Kiko Casilla også sluppet inn mål.
Vitolo satte inn 2-1 etter 35 minutter. Etter 40 minutter fikk Espanyol keeper se det røde kortet, og reservekeeper Pau Lopez ble byttet inn for å vokte buret. I pausen byttet Sevilla ut keeper Beto, til fordel for Sergio Rico.
I det 77 spilleminuttet utlignet Espanyol til 2-2, målscorer var Victor Sanches, og Sergio Rico ble 3. keeper til å slippe inn mål i denne kampen.
I det 88 spilleminutt ble Pau Lopez 4. keeper til å slippe inn mål i kampen, da Iago Aspas scorte sitt 1.ligamål siden 2013.
Sevilla vant kampen 3-2, og ligger nå på 4.plass i La Liga.