Lura – Fc Show 5-1

315

Det var toppkamp mellom nr 1 og 2 på tabellen Lura og Fc Show, å det var knyttet spenning til denne kampen, men spenning fikk vi aldri.

Lura åpnet frist og allerede etter 4 minutt får de uttelling fra en litt uheldig show stopper, Mads Rosnes header ballen i en fin bue over sin egen keeper Aleksander Gjerde, å dermed 1-0 allerede til hjemmelaget.
Lura fortsatte sitt høye press og hadde flerne store muligheter, men Gjerde sto bra i show buret. Rundt 30 minutt av kampen får Lura en corner keeper gjerde bommer på ballen å der står Eirik Indravik å header ballen i mål og 2-0 til hjemmelaget. Drøyt sju minutter før pause steg samme mann opp på et perfekt slått frispark fra spesialist Michael Andre Bekke, å dermed 3-0 til pause.

2 omgang har nok Fc Show trener Ingve Bøe gitt de rosa guttene en leksjon, fordi når show kom utpå banen i 2 omgang så de ut som et annet lag å etter 56 minutter så reduserte Daniel Håland med sitt 3 for sesongen på like mange kamper. Akkurat på det tidspunktet der lå kampen å vippet, men som oftest når et lag presser scorer det andre å det gjorde akkurat Lura, når Eirik Indravik satt inn sitt tredje for kvelden var det gjort, å når Michael Andre Bekke skrudde et frispark rett i mål så endte det med en fullt fortjent seier til hjemmelaget.