Lyn 1896 FK fortsetter sommerhandelen

218
Lyn henter forsterkning.

Lyn 1896 FK har hentet nok en spiller og denne gangen er det Eirik Bækkelund (23)  som har signert kontrakt ut sesongen.


Så er det klart at nok en spiller inn dørene på Kringsjå Eirik Bækkelund har signert under på en kontrakt for Lyn ut inneværende sesong. Erik er en veldig allsidig spiller som kan bekle de fleste rollene på banen. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside

Kontrakt ut sesongen

Bækkelund kommer hjem fra studier og fotball-college i USA. Hvor han spilte for UCLA Bruins (University of California Los Angeles, i drøye fire år. Nå har han riktignok signert en kortidskontrakt med Lyn 1896 FK. Og det betyr at Lyn fortsetter singeringsfesten som lovet.

Det er knyttet enorme forventninger til 23-åringen oppe på Kringsjå. Som utvilsomt vil heve laget ytterligere inn mot sesongen. Hvor klubben satser på opprykk til PostNord-ligaen. Med en kvalitetspiller som Erik har Bent Inge Johnsen et vanvittig bra mannskap inn mot sesongstart 8. august.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -