Daglig leder bekrefter: Sander G Nordeide klar for Lyn

469
Lyn 1896 har hatt suksess med sin folkeinvestering så langt. Foto: Rune, Flickr.com

Sander Grønli Nordeide har skrevet under for Lyn 1896 FK. Etter flere dager med spekulasjoner er det klart at Nordeide skal ikle seg Lyn-drakten kommende sesong.

Vi har tidligere skrevet at midtstopperen ville skrive under for LYN 1896 FK. Nå bekrefter daglig leder ovenfor lagansvarlig for Lyn 1896 FK at spilleren er klar for klubben.

Spilleren som også var sterkt koblet til blant annet Levanger FK og flere andre klubber i PostNord-ligaen. Men istedenfor havnet valget på en overgang til Osloklubben Lyn 1896 FK.

Gratis fra Nardo

Lyn henter en kvalitetspiller av dimensjoner. Spilleren har lenge vært i søkelyset til Lyn og klubben kom til slutt i boks med ny midtstopper, som har de samme egenskapene som for eksempel Marius Lode i Bodø/Glimt som er ekstremt god i det oppbyggende spillet, men er også god i å lesespillet.

- Annonse -

Spilleren kommer gratis fra Nardo til Lyn 1896 FK det skriver daglig leder i en SMS. Nordeide er en av flere som har ankommet de siste dagene i Lyn, og fremdeles virker klubben å være ekstremt giret på å hentet inn ekstra forsterkninger før sesongstart 8. august.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -