Billettsalget til cupkampen Lyn – VIF har startet

671
Cupkampen mellom Lyn 1896 FK og Vålerenga IF spilles på Bislett stadion. Foto: Joakim Johansen

Billetten til naboduellen mellom Lyn 1896 – Vålerenga fotball har startet og du bør være rimelig effektiv om du ønsker å sikre deg plass til oppgjøret på Bislett.


Lyn 1896 FK har annonsert på sin hjemmeside at billettene til «slaget om Oslo» har startet. Og det bydes opp til fest 25. juli på Bislett mellom klubbene. Så langt har klubben 5000 billetter til salgs, 1000 til bortesupportere og 4000 til Lyn-fans, og det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder for å anskaffe seg billetter til cupoppgjøret.

Teststasjoner

Billettene kan kjøpes inne på TicketCo, og vær oppmerksom på at det er forhåndskjøpte billetter som er tilgjengelig. Prosedyren er som følge ved en vanlig Eliteseriekamp, hvor det har blitt sperret av et sete i mellom. Det for å hindre smitteutvikling både for deg og de ute på banen.

Er du i samme kohort, så skal du ifølge Lyn få sitte samlet. Videre skriver klubben at det er viktig at man holder avstanden rundt seg, og passer på smittevernsreglene. Det vil også kreves grønt koronasertifikat for å komme inn på stadion.

Det vil også bli satt opp teststasjoner på selve kampdagen. Den vil være åpen fra klokken 10-15:30, hvor du har mulighet til å teste deg om du ikke skulle ha grønt sertifikat i orden. Så langt har ikke klubben varslet om hvorvidt stasjonene vil bli satt ut. Den informasjonen kommer om ikke alt for lenge. 

- Annonse -

Billetter kan du kjøpe her

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -