Tidligere Lyn-spiss kjøpte seg inn i klubben

158
Edu er blant spillere som har kjøpt aksjer i klubben Lyn 1896 FK. Foto: TSG-dan/Wikimedia Commons

Den tidligere Lyn-spissen Chinedu Obasi Ogbuke (35) skal være blant flere av tidligere spillere som har kjøpt aksjer i den styrtrike Lyn 1896 AS.


Edu som var blant toppspillerne for Lyn i to-sesonger tilbake i 2005-07. Riktignok fikk spissen bare 38 tellende kamper, i Lyn-drakten, men ble sett på som en av de tre beste spillerne den gangen. 

LES: Bilettsalget til cupkampen Lyn – VIF har startet

Håper om et comeback i Lyn

I et intervju gjort med Lyn 1896 FK røper han blant annet at man ikke skal se bort ifra at et comeback foran fansen til Lyn engang, men også at han følte det var viktig å bidra til en klubb som hjalp han som fotballspiller.

LES:  Daglig leder bekrefter: Sander G Nordeide klar for Lyn

Edu som forøvrig befinner seg i Østerikke. Hvor han spiller spiss for den østerrikske klubben SCR Altach. Han forteller også blant annet om hans første kamp som Lyn-spiller om foregikk på Ullevaal stadion, som et av de beste minnene fra tiden hans i den tidligere toppklubben lyn 1896 FK.

Se hele intervjuet med Edu i vinduet under her: 

- Annonse -

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -