Max Kruse forlater Werder Bremen

539
Max Kruse ønsker ikke å fornye sin utgående kontrakt med Werder Bremen. Bilde: Superbass, Wikimedia.

Werder Bremen må klare seg uten sin kaptein Max Kruse neste sesong. Både spilleren og klubben kunngjør at 31-åringen ikke fornyer sin kontrakt med Bundesliga-klubben.

– Ut ifra respekten for dere og fordi klubben trenger å planlegge den nye sesongen, har jeg meddelt klubben i dag tidlig at jeg dessverre ikke fornyer min utgående kontrakt. Avgjørelsen var definitivt ikke lett. Det er på tide at jeg fortsetter min vei. Jeg kan ikke si hvor veien vil føre meg videre. Jeg forlater klubben stolt, tilfreds og med stor takknemlighet, sier Kruse i en Facebook-video.

Kruse, som allerede mellom 2007 og 2009 var i Bremen, signerte i sommeren 2016 for Werder. Siden da har angrepsspilleren spilt 84 kamper (32 mål) i Bundesliga for klubben. Kruse går glipp av sesongens siste kamp mot RB Leipzig på grunn av en skade.

– Vi har alltid vært tydelige på at vi gjerne hadde fortsatt samarbeidet med Max. Etter tre år i klubben har han dog bestemt seg for å finne en ny utfordring. Dette ønsket respekterer vi. Max kom til Werder da det ikke var en selvfølge at en spiller med denne kvaliteten ønsker å gå denne veien. De siste tre årene har han preget klubben, vært lagets ansikt og bidratt mye til klubbens utvikling, sier Werder sportssjef Frank Baumann til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Bremens trener Florian Kohfeldt roser Werder-kapteinen.

– Max er en framragende spiller som de siste tre årene har vist på forbilledlig og imponerende måte hvor verdifull han kan være for et lag. Mitt forhold til ham var preget av stor tillit og var kanskje noe mer enn et vanlig forhold mellom trener og spiller. Jeg ønsker Max lykke til i framtiden, sier Kohfeldt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -