Midtbanespiller vender tilbake til Åsane

241
Åsane kunne juble for seier. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

To sesonger etter at han forlatt Åsane, har Tomas Kristoffersen signert for klubben igjen.

Midtbanespilleren returnerer til Åsane fra Sogndal. Kristoffersen spilte allerede for klubben i 2018. Denne sesongen spilte han 27 seriekamper for klubben, og begge kvalifiseringskamper mot KFUM. Til sammen har Kristoffersen spilt over 140 kamper i OBOS-ligaen.

Etter nedrykket forlot Kristoffersen Åsane til fordel for Tromsdalen, før veien gikk videre til Sogndal. Nå er han fornøyd med å være tilbake i Åsane.

Les også: Berntsen blir lokalfotballekspert

- Annonse -

– Jeg trivdes utrolig godt i Åsane den sesongen jeg spilte her, og da muligheten for å komme tilbake bød seg var det noe jeg virkelig ønsket, sier 27-åringen til klubbens hjemmeside.

Kristoffersen mener klubben har utviklet seg betraktelig de siste to årene.

– Både fotballen laget spiller og den profesjonaliseringen og anleggsutviklingen som pågår gjør det enda mer spennende å være Åsane-spiller enn sist jeg var i klubben. Jeg ser virkelig frem til å bidra her igjen, utdyper midtbanespilleren.

Les også: Grorud har fått ny trener

Åsanes trener Morten Røssland er fornøyd med å ha fått Kristoffersen på plass.

– Vi har flere gode spillere på sentral midtbane, men Tomas er neppe kommet hit for å sitte på benken, og vi ser for oss at konkurransen om plassene blir ytterligere skjerpet nå, siteres han.

Generelt er treneren fornøyd med kvaliteten i laget.

– Vi har fått inn fem nye spillere. Om serien hadde startet i dag, så hadde jeg vært rolig. Så får tiden vise om det blir noen flere endringer før OBOS-ligaen starter, avslutter treneren.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -