Minde er klar for Rosenborg

377
Kristine Minde. Bilde: G.Garitan, Wikimedia.

Rosenborg BK Kvinner har signert en norsk landslagsspiller. Kristine Minde kommer tilbake til norsk fotball og er spilleklar fra 1. august.

Minde forlater tyske VfL Wolfsburg til fordel for Rosenborg. 27-åringen har signert en kontrakt med varighet ut 2022.

– Kristine er en spiller med mange landskamper og har i flere sesonger spilt utenlands. Hun har skaffet seg masse erfaring og vil ta med seg mye rutine inn i laget. Hun vil bli en referansespiller og det har vi vært på jakt etter lenge, sier Rosenborgs hovedtrener, Steinar Lein, til klubbens hjemmeside.

Fra 2008 til 2013 spilte Minde for Arna-Bjørnar i Toppserien, før turen gikk videre til svenske Linköping i 2014 og Wolfsburg i 2018.

- Annonse -

Les også: Bundesliga topp og flopp – runde 29

I fire sesonger i Sverige vant hun både serien og cupen to ganger. Med Wolfsburg har hun vunnet «The double» i to år på rad og kan gjenta bragden i år. Den norske landslagsspilleren (107 kamper) har likevel aldri klart å sikre seg en fast plass i førsteelleveren i Wolfsburg.

Både Rosenborg og Minde ser fram til samarbeidet.

– Dette er helt i tråd med vår langsiktige plan å være den mest attraktive klubben i Norge. Noen må bane vei, og en ambisiøs og erfaren Kristine Minde er akkurat en slik spiller som kan sette standarden og bekrefte klubbens satsing, siteres daglig leder i Rosenborg BK Kvinner, Ragnar Slettestøl, på klubbens hjemmeside.

Les også: Rashford var klar for Barcelona

– Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og gleder meg over å bli del av et så sterkt navn. Jeg har stor tro på fremtidsplanene til Rosenborg og ønsker veldig gjerne å bidra med min erfaring og kvaliteter til at klubben når sine målsetninger, sier Kristine Minde.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -