Nordmann til Union Berlin?

555
Union Berlin skrev klubb historie og skal spille i 1. Bundesliga neste sesong. Bilde: Wikimedia. Union Berlin logo

Union Berlin ligger på 4. plass i Bundesliga, og har som mål å rykke opp til Bundesliga. Klubben, som forrige uke sparket trener Jens Keller, skal ifølge nettsiden transfermarkt.de være interessert i å signere Julian Ryerson.

- Annonse -

Den 20 år gamle høyrebekken, som også kan brukes på midtbanen, har rykket ned med Viking til OBOS-ligaen. Likevel har Ryerson vært et av de få lyspunktene til Viking denne sesongen. Ryerson har bare gått glipp av 2 kamper på grunn av gule kort, og spilt 28 kamper (3 mål) i Eliteserien denne sesongen, samtlige fra start. Til sammen har Ryerson spilt 48 kamper i Eliteserien, og scoret 4 mål. I tillegg har han spilt 8 kamper for Norges U21-landslag.

Ryersons kontrakt varer ut 2018-sesongen, men han har i et intervju med Dagbladet i november ikke utelukket klubbbytte ved nedrykk. Ifølge transfermarkt.de skal forhandlingene mellom klubbene være godt i gang. For Ryerson kan 2. Bundesliga være en god mulighet til å utvikle seg, mens Viking kan tjene penger ved å selge et av sine største talenter.

Kommentarer

kommentarer