Nottingham berget ett poeng på Molineux

128

(Wolverhampton Wanderers 1-1 Nottingham Forest) En sen scoring fra innbytter Dexter Blackstock berget det ene poenget for bortelaget.

Nottinghams tapsrekke på bortebane med fire strake tap ble dermed satt en stopper for. Wolverhampton på sin side fortsetter å slite på eget gress. Ulvene har bare vunnet på 2 av sine 9 hjemmekamper denne sesongen.

Stjernespiss Benik Afobe ble for andre kamp på rad benket av manager Kenny Jackett, og Adam Le Fondre spilte som ensom spiss på topp.

Etter 15 minutters spill slo den unge, og spennende kantspilleren Jordan Graham inn et nydelig frispark rett på hodet til midtstopper Ebanks-Landell som skallet inn 1-0.

Graham hadde en meget god førsteomgang, og det var skummelt hver gang han fikk ballen ute på sin venstrekant. Det ble likevel ikke flere scoringer før pause.

Etter  pause var det fortsatt Wolves som var det beste laget på Molineux. Laget kontrollerte kampen og hadde også noen gode muligheter til å punktere kampen.

Etter 78 minutter kom Dexter Blackstock inn for bortelaget. Bare to minutter senere rev samme mann seg løs på bakerste stolpe på en corner, og fikk satt inn utligningen som ga 1-1.

Scoringen kom litt plutselig og ut av ingenting da Nottingham ikke hadde vært veldig nære en utligning tidligere i omgangen.

Like etter scoringen satte Kenny Jackett inn Benik Afobe i et forsøk på å ta ledelsen igjen, men hjemmelaget fikk ikke involvert spissen nok og dermed endte det 1-1 i lokaloppgjøret på Molineux.

Etter ett poeng til hvert av lagene er de fortsatt tabellnaboer i The Championship. Wolverhampton på 14.plass med 25 poeng, og Nottingham på plassen bak med 24 poeng.