NT-ligaen avd. 2: Resultater 5.serierunde: Lyn tapte 0-1 for Stabæk2 på Bislett

363

Lyn tapte toppoppgjøret mot Stabæk 2 og fikk sitt første serietap for sesongen.

Frigg vant hele 8-1 over Raufoss 2 i en kamp der Adrian Staven Hagerup scoret hatrick.

Korsvoll og Stabæk 2 har begge full pott etter 5 kamper og bokførte 15 poeng.

Resultater 5.serierunde:

13.05: Lillehammer – Eidsvold TF 1-0 (L: Foss 87)

Lillehammers spiller, Peder Bye Foss, ble matchvinner 3 min før full tid og laget vant over en av opprykksfavorittene i årets sesong.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra bortelagets spiller, Jon Erik Økland: – Føler at vi etter denne kampen ikke kunne ha gjort så mye annerledes, eier kampen totalt i 2×45 minutter og det eneste som gjør at vi ikke vinner denne kampen med mer enn 3-4 mål er en god dose uflaks og udyktigher i avgjørende situasjoner. Lillehammer var mest interessert i å ligge lavt og ikke slippe inn mål, og har vel maks 1-2 sjanser iløpet av kampen. Når vi da ikke klarer å score så er det så utrolig surt at de skal klare det. Men vi skal nok en gang slå tilbake etter et bortetap og det skal vi vise i neste hjemmekamp!, avslutter Økland til fotballnerd.no

13.05: Flisa – Valdres 2-0 (F: Nordnes 38, Lundgren 39)

13.05: Ready – Lokomotiv Oslo 1-2 (R: Moldskred 10 /LO: Berg 68, Paulsen 90)

Bortelagets spiller, Kjetil Steinsvik Paulsen, ble matchvinner med sin scoring i kampens siste minutt.

13.05: Korsvoll – Tynset 2-0 (K: Hansen 47, Skogtun 58)

Korsvoll tok sin femte strake seier på sin femte seriekamp og i likhet med Stabæk2, ligger laget oppi toppen med 15 poeng.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra Tynsets spiller, Sondre Kroglund: – Vi hadde nok engang en bra første omgang, hvor vi fort kunne ha leda 2-0 hvis vi hadde hatt like effektivitet som vi hadde mot Frigg. I andre omgangen så starter vi på dårligst mulig vis og får vi et drømmetreff-scoring i mot som gjør at vi må jage kampen, noe som vi ikke lykkes med. Også scorer Korsvoll 2. målet sitt på corner etter 60 minutter spilt. Etter det så er Korsvoll taktiske og legger seg bakpå, og hindrer oss i å få ett press foran mål i et håp om utligning, avslutter Kroglund til fotballnerd.no

14.05: Lyn – Stabæk 2 0-1 (S: Fallås Dahl 79)

Så kom det første tapet for Lyn i toppkampen mot Stabæk2, der Eivind Fallås Dahl ble matchvinner i det 79.min og i en kamp der hjemmelagets spiller, Felix Boe-Tangen, fikk rødt kort etter 83 min, etter to gule kort i kampen. 509 tilskuere var tilstede på Bislett stadion.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra hjemmelagets spiller, Mads Peder Sveen: – Dårlig førsteomgang, der Stabæk styrer de første 20, og vi kommer mer med i kampen inn mot pause. I andre omgang er vi det beste laget, og de scorer på det ene skuddet de har. Skaper et par store sjanser som vi ikke får omsatt. Feilannullert mål der ballen kommer fra en Stabæk-spiller får vi også i mot oss, i tillegg til et unødvendig rødt kort. Sånn er livet, hjem å trene, avslutter Sveen til fotballnerd.no

15.05: Frigg – Raufoss 2 8-1 (F: Hagerup 6,22,28, Degerman 21 str, Neumann 39, Lindberg 52,85, Cham 78/R: Skogli 70)

Frigg Oslo utklasset gjestene fra Raufoss med 8-1 der pauseresultatet var 5-0! Det sto 4-0 allerede etter 28 min, og kampens store spiller var Adrian Staven Hagerup, som scoret hatrick. Bortelagets spiller, Håvard Drager, fikk direkte rødt kort i kampens siste spilleminutt.

16.05: Gjøvik-Lyn – Redalen 5-1 (GL: Olsen 20,72, Kollshaugen 68,71, Akernes 90 /R: Sveen 33)

I lokalderbyet var Gjøvik-Lyn klart best og vant solide 5-1 over Redalen foran 260 tilskuere på Gjøvik stadion

*16.05: Tynset – Flisa 1-0 (T: Ligård 54)