Ny stjerne til MLS – kan bli tidenes dyreste

145
Sebastian Giovinco
Sebastian Giovinco. Foto: Wikimedia

Ny stjerne til MLS – kan bli tidenes dyreste

Den stadig mer populære amerikanske ligaen får en ny attraksjon. Sebastian Giovincos overgang fra Juventus til Toronto FC blir offentliggjort tidlig neste uke. Den lille playmakeren kan bli tidenes dyreste i MLS.

Giovinco har fått begrenset med spilletid i Juventus en stund nå, og Torino-klubben har ikke fornyet kontrakten hans som utløper i sommer. Interessen for italieneren skal ha vært stor, men valget skal ha falt på Toronto fordi de tilbyr et lass med penger. Lokal medier rundt klubben melder om en årslønn på i overkant av 50 millioner kroner. Den lønnen er høyere enn Beckahm tjente i LA Galaxy og Kaka tjener i Orlando City. I Canada skal Toronto FC være i gang med å klargjøre offentliggjøringen av Giovinco som sies å skje mandag eller tirsdag neste uke. I utgangspunktet blir han ikke offisielt Toronto-spiller før i sommer, men det kan forandre seg.

Med kun 2 starter denne sesongen i Serie A er det ikke overraskende at spilleren som fyller 28 år denne måneden ønsker spilletid. Italieneren spilte i 2012 EM med det italienske landslaget, men var ikke med Italia til VM i Brasil. Kanskje kan spilletid og superstjernestatus bringe den 164 cm høye angriperen tilbake i Azzurri.

Fra før av har Toronto FC allerede fylt kvoten med «utvalgte» spillere med Michael Bradley, Jozy Altidore og Gilberto. Det er sannsynligvis brassen Gilberto som skal ut, og det skal være europeisk interesse for spilleren. Tidligere denne måneden hentet klubben «hjem» Altidore etter et mislykket opphold i Sunderland, og sendte Defoe i retur.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -