Ønsker å forlate Bayern – etter utsagn fra treneren

170
Thomas Müller lekte seg på Ullevaal. FOTO: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Thomas Müller har vært i Bayern München lengre enn noen annen spiller. Da han nylig fylte 30 år, var det også markering at han har vært i klubben i 30 år.

Spilleren som har vært koblet til klubber i øst og vest de siste årene, og spesielt fra Arsenal, Liverpool , Inter og Manchester United. Har Thomas Müller vært fast bestemt på å bli i klubben, men nå ser det ut til at kjærlighetshistorien kan være over. Ifølge tyske Sportbild ønsker Thomas Müller seg vekk fra klubben fra Sør i Tyskland.

- Annonse -

Etter snart ti år som en viktigspiller for klubben, har det blitt mer enn reserverolle i klubben. Det har så langt blitt med tre kamper fra start og fire som innbytter. Som også sier at spilleren ikke hadde planen om å forlate klubben, før kontrakten går ut i 2021, det kan ha fått en annen pipe i de siste dagene. Det skal ha endret seg etter en uttalelse fra hovedtrener Niko Kovac, da han valgte å plassere Müller på benken, som også var hans femte på rad.

– Om han trengs vil ha sikkert få referat, sier klubbtreneren NIko Kovac i forkant av kampen mot Hoffenheim, som ble spilt i helgen.

– Det har naturligvis den tyske storavisen Bild fått med seg. Hvor dem beskriver det som om spilleren er en slags kriseløsning skriver Bild.Müller

Kommentarer

kommentarer