Oppsummering Bundesliga Lørdag.

79

Det ble spilt fire kamper lørdag ettermiddag.

Schalke-Frankfurt 1-2

Overtidsdrama. Rebic sendte gjestene i ledelsen etter 13 min. Men etter hardt press fikk vertene 1-1 etter 21 min ved Serdar. Frem til de 90 min bølget kampen som lett kunne ha skapt flere mål. Så begynte dramaet fire min på overtid fikk Serdar sitt andre gule og fikk en tidlig dusj. Kun tre min seinere kom avgjørelsen. Gjestene fikk straffe. 1-2 over ni min på overtid signert Jovic.

Leverkusen-Leipzig 2-4

Etter 11 min 1-0 på straffe for vertene ved Havertz. Etter 17 min utligning, 1-1 ved Sabitzer. Etter 23 min 2-1 ved Havertz. Etter pause styrte gjestene kampen. Etter 64 min 2-2 ved Werner.  Dagens andre straffe kom etter 72 min. 2-3 signert Forsberg. Dagens siste goal, 2-4 kom etter 83 min, Cunha avgjorde kampen.

Stuttgart-Nurnberg 1-1

Bunnoppgjør med poengdeling. Som vanlig bølget spillet før pause. Etter 42 min tok gjestene ledelsen ved Pereira. Etter hvilen Kom vertene mer med i kampen og 1-1 kom etter 75 min ved Kabak.  Lagene bør være fornøyd med poengdeling.

Hertha Berlin-Dusseldorf 1-2

Sterk borteseier i Berlin. Lagene kjempet seg til muligheter, men etter 35 min kom 0-1 for gjestene signert Raman. Da våknet vertene, 1-1 ved Grujic etter 41 min. Gjestene kjempet hardt etter hvilen og Raman ble dagens mann etter 61 min med sin avgjørende 1-2 mål.

Nå venter vi på klassikeren Bayern-Dortmund i Munchen.