Oppsummering Bundesliga Lørdag

104

Det ble spilt fem kamper lørdag. Lokaloppgjøret Dortmund-Schalke kommer i egen tråd!

Frankfurt-Hertha Berlin 0-0

Første omgang ble dominert av drøssevis med frispark og flere muligheter til begge lag. Underholdene andre omgang. Hjemmelaget var nærmest nettmaskene. Sterkt å ta poeng av et Hertha i krise.

Hannover-Mainz 1-0

Frem til hvilen bølget kampen. Det kunne lett blitt mange mål. Mainz førte kampen etter pause, men dagens eneste mål kom etter 66 min ved Weydandt. Mainz jaget utligning, men det ble hjemmeseier.

Dusseldorf-Werder Bremen 4-1

Raman gav vertene ledelsen før minuttet var spilt. Karaman doblet ledelsen etter 23 min. Etter 27 min fikk gjestene straffe som Kruse satte inn til 2-1. Hennings økte til 3-1 etter 56 min og Suttner fastsatte sluttresultatet etter 73 min til 4-1.

Leipzig-Freiburg 2-1

Gjestene startet best, men Werner gav vertene ledelsen etter 19 min. Spillet bølget og gjestene jaktet mål, etter 66 min 1-1 ved Grifo. Etter 77 min kom avgjørelsen, straffe til vertene, Emil Forsberg avgjorde til 2-1.

Serien blir sannsynligvis avgjort i morgen da Bayern møter Nurnberg.