Oppsummering Champions League gruppe D.

92
Champions League logo

Siste kvelden med gruppekamper i gruppe D spilles i kveld. Porto og Schalke var klare for neste runde før kveldens kamper. Som vanlig fikk vi mål og spennende kamper.

Schalke-Lokomotiv Moskva 1-0

Frem til pause vippet kampen begge veier, men det var vertene som produserte flest muligheter. 0-0 til hvilen. Gjestene åpnet bra etter pause og hjemmelagets forsvar hang ikke med. Etterhvert tok vertene over og på overtid ble Schopf  dagens mann i Gelsenkirchen med kampens eneste goal.

Galatasaray-Porto 2-3

I Istanbul fikk vi en målrik kamp. Vertene åpnet godt men gjestene tok ledelsen etter 17 min signert Felipe. Vertene kom mer med i matchen men slikt straffer seg ofte. Etter 42 min fikk gjestene straffe som Marega satte inn til 0-2. Men så snudde det for vertene like etter. På overtid i 1 omgang fikk man straffe som Feghouli satte inn til 1-2. Etter pause fortsatte vertene godt men igjen fikk portugiserne en mulighet. Etter 57 min satte Oliveira inn 1-3. Men kampen var ikke helt avgjort. Etter 65 min øynet vertene håp om poeng Derdiyok satte inn 2-3. Men det ble med håpet. Porto vant og der med tar de med seg Schalke videre.Vertene må nøye seg med Europa liga spill i 2019.