Oslo 3.div, avd.3: Resultater og kampfakta 12.serierunde, Dan Mönell, Valdres, og Ole-Christian Moltzau, Fu/Vo, scoret 4 mål hver i denne runden!

595

gran fotball logo     aurskog høland logo   årdal fk fotball

Resultater 12.serierunde:

18/6 Skedsmo – Gran 3-1 (S: Langerud 3, Mostue 29, Moheim 61/G: Holterbakken 48)

18/6 Valdres – Kongsvinger2 5-0 (Høglien 2, Mönell 6,12,74,83)

Valdres fortsetter den gode hjemmestatistikken og er ubeseiret med 6 seirer og en uavgjort på 7 kamper. Kampens store spiller, ble hjemmelagets toppscorer, Dan Mönell, med hele 4 mål! Mönell er nå å finne på 3.plass på toppscorerstatistikken med sine 13 mål.

18/6 Fu/Vo  Hallingdal 10-0 (Finstad 3, Bråthen 16, Brenna 18,53,79,Sandberg 22, Moltzau 29,62,90,90)

Hele 10 baklengsmål fikk Hallingdal da de gjestet Funnefoss/Vormsund, og det ble en lang tur hjem til Hallingdal. Ole-Christian Moltzau scoret hele fire mål, to av de i sluttminuttene, mens Kim Brenna fant nettmaskene tre ganger. 5-0 ved pause og bortelagets keeper, Jarle Elvesveen Stanes, fikk direkte rødt kort i det 90.minutt, og får en kamps karantene. Kim Brenna tok litt innpå Didrik Mostue med sine 3 mål og ligger fortsatt på 2.plass med sine 18 mål og Mostues 20 mål. Ole-Christian Moltzau har kommet oppi 8 mål for sesongen.

19/6 Ull/Kisa2 – Årdal 0-3 (Furset 45, Strypet 71, Hovland 89)

19/6 Aurskog-Høland – Flisa 1-2 (AH: Svardahl 36/F: Gundersen 43, Foss 56)

Flisa er i kanonform og innkasserte en ny borteseier, laget er nå bokført med 11 seirer og et tap på 12 spilte kamper. Hjemmelagets toppscorer, Lars-Eirik Svardahl, scoret sitt 13 mål for sesongen og ligger på delt 3.plass på toppscorerstatistikken. 247 tilskuere møtte frem.

20/6 Hauerseter – Sander 6-1 (H: Knudsen 26, Preber 43,48,67, Hovland 60, 70/Fremming 57)

Marius Preber med sine 3 mål ble kampens store spiller sammen med 2-målsscorer Filip Lundberg Hovland. Hele laget gjorde en fantastisk innsats i alle ledd og bidro til denne storseieren mot tabelljumbo Sander.

20/6 LSK2 – Jevnaker 7-0 (Kouame 33,49, Brenden 67,88,Westerlund 69, Vilhjalmsson 77, Sinyan 85)