Oslo 3.div, avd.3: Resultater og kampfakta 14.serierunde, Sander tapte 0-10 hjemme mot Valdres der Dan Mönell scoret 4 mål!

483

årdal fk fotball   funnefoss vormsund logo   hallingdal logo

14.serierunde, resultater:

2/7 Hallingdal – Årdal 3-4 (H: Dokken 35, Bergane 45/Å: Hovland 49,60,90, Strypet 56)

Hallingdal er et av lagene i serien uten uavgjorte kamper, og mot Årdal ble det et knepent tap med 3-4. Hjemmelaget ledet 2-0 ved pause, men Årdal snudde kampen med sine 4 mål etter hvilen! Truls Hovland ble kampens store spiller med sine 3 mål. Hallingdal vant 2-1 i 1.serierunde mot Årdal.

2/7 Flisa – Funnefoss/Vormsund 2-2 F: Bye Foss 29, Eriksen 58/FV: Brenna 11, Moltzau 19)

Flisa avgav sine første poeng hjemme etter 6 strake hjemmetriumfer. Bortelaget ledet 2-0 etter 19 min, men topplaget Flisa kom tilbake og kom ajour etter 58 min. Kim Brenna scoret sitt 20 mål for sesongen og ligger 2 mål bak Didrik Mostue, som leder med 22 mål på toppscorerstatistikken. Ole-Christian Moltzau scoret sitt 9 mål. Flisa vant det forrige oppgjøret i 1.serierunde og påførte Fu/Vo det eneste hjemmetapet laget har så langt i serien.

2/7 Sander – Valdres 0-10 (V: Høglien 1, Brekken 5 str, Mönell 13,30,65,89, Stenquist 63,70, Lund 67, Bolstad 90)

Sander er stabile hjemme med 7 strake tap, og mot Valdres ble det stygge sifre med 10 mål i sekken! Bortelaget ledet 4-0 allerede etter 30 min, som også var pauseresultatet. Toppscorer for Valdres, Dan Mönell, scoret hele 4 mål og er å finne på 3.plass på toppscorerstatistikken med sine 17 mål bak Mostue og Brenna. Dette er forøvrig den andre kampen Sander taper med 10-0, det samme resultatet kom mot Årdal borte den 7.mai. Valdres vant 3-0 i seriepremieren mot Sander 9.april.

2/7 Gran – Aurskog-Høland 1-4 (G: selvmål 89/AH: Helbostad 48,53, Jensen 54,78)

Gran er et av lagene som også står uten uavgjorte kamper i årets serie, og i kampen mot Aurskog-Høland, ble det et stygt tap med 1-4. Pauseresultatet var 0-0, men 2 mål av Henrik Jensen og Christian Helbostad, gjorde at Aurskog-Høland kunne reise hjem med 3 poeng. Aurskog-Høland vant 3-2 mot Gran i 1.serierunde 7.april.

2/7 Jevnaker – Skedsmo 1-2

Jevnaker venter fortsatt på sin første hjemmeseier, men må vente til etter sommerferien for å kunne innkassere den første. Jevn kamp mot Skedsmo, men tap 1-2. Jevnaker tapte også mot Skedsmo i seriepremieren 9.april, da endte det med et 4-1 tap.

4/7 LSK2 – Hauerseter 5-1 (L: Holter 22, Brenden 26,82, Falkeborn 52, Sinyan 59/H: Zamble 29)

57 tilskuere fikk sett at LSK2 tok en ny hjemmeseier, laget er nå bokført med 6 seirer og et tap hjemme med målscore 28-11. Hauerseter har vunnet 4 og tapt 4 borte så langt i sesongen. Hauerseter vant 2-1 over LSK2 i 1.serierunde.

4/7 Kongsvinger2 – Ull/Kisa2 1-0 (K: Langrekken 67)

1-1 endte det forrige oppgjøret mellom lagene i 1.serierunde. Kongsvinger2 fikk endelig sin første hjemmeseier for sesongen. Hjemmelaget fikk keeper Daniel Mederos Rojas utvist i det 56.minutt med direkte rødt kort, mens bortelaget fikk Markus Nerbøvik Stensby utvist i det 90.min, også direkte rødt kort.