Over 15.000 så at Notts County kom enda nærmere nedrykk

159

Notts County, verdens eldste proffklubb som har spilt profesjonell fotball siden 1888, ligger helt sist i den engelske fotballigaen – og de forverret situasjonen i dag i den viktige bunnkampen mot Cambridge. Laget tapte 0-1.

15.026 tilskuere møtte opp på Meadow Lane (tar 19.500 tilskuere), der billettene kostet bare £2. Men det hjalp ikke Notts County. Supporterne fikk kun se et mål, scoret av Greg Taylor fire minutter før pause.

Som vi skrev i går er den historiske klubben i ferd med å falle ut av ligasystemet for første gang i historien. Så sent som i 1991 spilte de på øverste nivå.

Resultatet lørdag betyr at veien opp til trygg grunn blir enda lengre enn den var før kampstart lørdag. Cambridge er nå åtte poeng foran The Magpies, et forsprang som kunne vært på bare to poeng om Nottingham-laget hadde vunnet. Om ikke det var nok, vant også Yeovil (1-0 borte mot Mansfield).

Cheltenham, Port Vale og Cambridge har 29 poeng, Morecambe har 28 poeng, Yeovil 27 poeng og under streken Macclesfield med 24 poeng og Notts County med 21 poeng.

Verdens eldste proffklubb har spilt ligafotball siden 1888, men nå renner kanskje tiden ut

Kommentarer

kommentarer