Lysekloster signerer polsk midtstopper

249
Damian Garbacik, Foto: lysekloster.no

Lysekloster som var med Sotra og Fyllingsdalen helt inn i kampen om PostNord billett i 2018-sesongen har forsterket seg på midtstopperplass.

Damian Garbacik (22) kan også spille venstreback og har erfaring fra de to øverste nivåene i Polen.

– For meg er det en fantastisk mulighet og ikke minst opplevelse å få spille i et nytt land. Jeg er veldig fornøyd med å ha signert med Lysekloster siden de er en klubb som matcher mine ambisjoner. Jeg trengte en ny utfordring, så da jeg fikk mulighet til å komme til vakre Norge, takket jeg ja, sier 22-åringen til Lysekloster sin hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -