Overlegen Bayern-seier inn mot Champions League

148

Bayern München – Werder Bremen 5-0

Det ble som ventet enkel match for Bayern hjemme mot Werder. Laget som har scort flest mål, mot laget som har sluppet inn nærmere 50 mål på 25 kamper. Det ble storseier, til tross for at ligaens toppscorer, Lewandowski ble hvilt på benken fra start av. Og når du i tillegg har Costa der sammen med polakken, samt Robben på tribunen, så hadde nok Guardiola troen, som de aller fleste oddstippere, at Bayern kom til å ta en komfortabel seier.

Det opplagte motivet for å hvile spillere, er den kommende kampen mot Juventus i Champions League på onsdag. Bayern viste i dag at de er i rute, og med 2-2 å gå på, vil Bayern ha mye å gå på i oppgjøret.

Allerede etter 8 minutter kan Bayern-fansen slutte å bekymre seg for en ny Mainz-blemme. Coman legger inn fra høyre, der kommer Thiago og stuper frem, i duell med en forsvarer får han styrt ballen med foten og i mål bak en sjanseløs Wiedwald.

- Annonse -

Halvtimen er spilt når Bayern dobler ledelsen. Hvem trenger Lewandowski når du har en like stor målscorer ved navn Thomas Müller. Nok en gang er det Coman fra høyre kanten som får lagt inn, Müller kommer først på ballen, og på akrobatisk vis får han nok kraft bak avslutningen at Wiedwald ikke klarer å holde den ute.

Den definitive spikeren kommer etter 65 minutter. Bayern prøver seg på en spektakulær corner-variant, ballen slås ut til Ribery på 16-meteren, på direkten smeller han til på volley. Ballen går mot krysset, men Weidwald varter også opp med noe spektakulært og får slått unna. Til keeperens frustrasjon slår han ballen til den eneste spilleren som noen gang kunne stått akkurat der: Thomas Müller. Bayern-gutten får æren av å putte sitt andre for dagen.

Med kvarteret igjen å spille får Lewandowski komme innpå for en treningsøkt, han får også øvd seg litt på avslutninger, da Bremen gjør en horribel feil i bakre rekker, polakken gjør som han ofte har gjort før og setter ballen i mål alene mot keeper.

Som Müller blir også Thiago tomålsscorer, Coman får sin tredje assist. Finter bort backen, og legger hardt inn foran mål der Thiago har løpt seg fri. Fra kort hold er jobben gjort.

Bayern tar med seg tre poeng og selvtillit fra Allianz Arena, Bremen reiser hjem med skam og en liten nervøsitet for fremtiden.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -