Per Joar Hansen blir Lägerbacks assistenttrener

291

Lars Lägerback har valgt sin assistenttrener på det norske herrelandslaget i fotball.

Per Joar»Perry» Hansen blir den nye assistenttreneren på det norske fotballlandslaget. Det bekrefter Norges fotballforbund på sin hjemmeside tirsdag.   Mannen som er født og oppvokst i Stjørdal (Nord-Trøndelag) Tirsdag skrev han under på en kontrakt med NFF, som gjør han til den nye assistenttreneren på det Norske fotball landslaget.

Hans trenerkarriere

Trønderen som har vært både trener for Rosenborg og Aalesund. sistnevnte førte han tilbake til Eliteserien. Han var også assistentrener for Rosenborg. Han har også tidligere vært trener for det NorskeU21 landslaget. Hvor han i 2012 tok laget til EM-sluttspill.

- Annonse -

Tillitserklæring

– For meg var det en stor tillitserklæring å bli spurt av Lars og Nils Johan om å bli med på laget og assistere Lars i hans nye jobb. Dette er en spennende utfordring som det hadde vært svært vanskelig å takke nei til. Jeg ser frem til å jobbe med Lars og dra lærdom av hans vanvittige erfaring og kompetanse. Han er en av Europas mest suksessrike landslagstrenere, og jeg gleder meg til å se hva vi kan gjøre sammen med Norge, sier Hansen til fotball.no.

Lägerback kjenner «Perry» fra hans tid i Sverige

– Jeg kjenner Perry fra hans tid i Sverige, og jeg er veldig glad for at vi nå har landet på denne løsningen. Han er en assistenttrener som vil passe meg bra, hans personlighet er ikke så lik min og det blir bra for dynamikken i gruppen. Det har også vært veldig viktig for meg å få inn en norsk assistenttrener, som kjenner norsk fotball og den norske kulturen bedre enn meg, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til fotball.no.

 

En av hans viktigste oppgaver

En av Per Joar Hansen viktigste oppgaver som assistenttrener for det norske landslaget,  blir å følge opp spillerne, som både er i inn- og utland. Vi har fått et bra trener apparat som kjenner hverandre fra før, og som jeg er trygg på vil utfylle hverandre godt. NFF er svært tilfreds med trenerapparatet vi har fått på plass på herrelandslaget, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -