Moya: Oblak er blant de beste målvaktene i verden

251

Atletico Madrids Miguel Angel Moya er henvist som andrekeeper i klubb-laget, nå kommer han bare med lovord om konkurrenten.

Den slovenske landslagsspilleren Jan Oblak er førstevalget i målet til Atletico Madrid, og han har lenge holdt Miguel Angel Moya bak seg i kampen om keeperplassen.

Den spanske keeper hadde en god periode som keeper for Atletico Madrid denne sesongen, når deres første keeper var ute med skade. Men etter han kom tilbake fra skade har Moya pent nødt til å se de fleste kampene fra benken.  Noe som Miguel Angel Moya ser ut til å akseptere, at hans plass er på benken til Atletico Madrid.

–  Når du blir keeper, vet du at det er den posisjonen hvor det er hardest konkurranse. Jeg er der jeg ønsker å være – nemlig i  Atlético Madrid, sa Moya i et intervju med Fútbol Emotion ifølge Marca.

- Annonse -

– Jeg ønsker ham (Oblak), alt godt og at han fortsetter sin utvikling fordi han er blant de beste målvaktene i verden. Miguel Angel Moya spilt ni kamper på rad før helgens kamp mot Barcelona, hvor Jan Oblak var tilbake etter sin skade.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -