“Pogba er et virus” – Mourinho taus om sin egen anklage

104

Manchester United-trener José Mourinho nektet å kommentere rykter om sin tirade mot Paul Pogba etter det skuffende uavgjort mot Southampton forrige helg.
“Det er greit å diskutere om et intervju man kan se på, men det går ikke an å prate om noe noen påstår jeg sa – avviser han spørsmålet – Jeg vil ikke involvere meg i dette spillet”.
Ifølge noen engelske aviser brukte The Special One sterke ord mot franskmannen i garderoben. “Du er som en mann med et virus. Du ødelegger mentalitet til de gode lagkameratene rundt deg”.
I pressekonferansen klaget Mourinho at United mangler noen ’mad dogs’ på midtbane: spillere som biter ballen og presser hele tiden. En del journalistene mener denne var en ny kritikk til sin nummer 6.

- Annonse -

Tabloid-tøys eller en lur strategi?

Pogba og Mourinho har jo ofte kommet på kant med hverandre. Tross alt har midtbanespilleren startet alle kamper hittil i år bortsett fra Mesterligaoppgjør mot Young Boys forrige uke (han ble byttet inn likevel) og Manchester-derbyet han måtte miste pga skade.

Det spekuleres at det kompliserte forholdet kan til slutt overbevise Pogba til å finne seg en ny klubb. Gamleklubben Juventus er kandidat nummer 1 og spilleren selv har snakket veldig positivt om sin tid i Turin.
På den andre siden kan man også hevde at Mourinho bruker både pisk og gulrot med spillerne han forventer mye mer av.
Tabloidene trenger gode historier og begge Pogba og Mou er ideelle karakterer for slik garderobe-sladder. Merkelig nok har portugiseren takket nei til en ny show denne gangen, men det er sannsynlig dette ikke var sagaens siste kapittel. Spesielt hvis Pogba sin agent, den allmektige Mino Raiola, skal dukke opp for å blande seg inn i saken. Hans taushet har hittil vært enda merkelige enn Mourinho sin.

Kommentarer

kommentarer