Robben forklarer hvorfor han gir seg i Bayern München

458
Arjen Robben scoret et fint mål mot Bayer Leverkusen. Bilde: Wikimedia.

Arjen Robben nå hvorfor det blir hans siste sesong i Bayern München. Tiden er inne for min del.

Arjen Robben er en levende legende i den tyske storklubben. Nederlenderen har vunnet ett hav av titler med klubben, men i sommer velger han å gi seg i klubben. Han belger selv å ikke forlenge kontrakten med tyskerne, og nå forklarer Robben årsaken til beslutningen.

- Annonse -

– Selvfølgelig tenker du på din “egen – fremtid”. Det startet jeg allerede med etter at jeg forlenget kontrakten i fjor. Vi har også snakket mye om dette i år, og så bestemte jeg meg for at tiden er inne, forteller han til klubbens nettside og forteller videre:

– De 10 neste årene har vært godt estimert og en lang periode. Jeg blir 35 år til sommeren , og jeg synes det er et bra punktum for alle parter. Det er også et spørsmål om følelse. Jeg er fortsatt veldig glad i klubben, men poengene kommer ikke av hjelp fra meg hele tiden.

Kommentarer

kommentarer