Mätthaus: Han ville vært perfekt for Bayern München

218
Timo Werner er en av de beste spissene i Bundesligaen. Foto: RB Leipzig

Legendariske Lothar Mätthaus ser for seg at Bayern München, burde ha forsøkt å hente RB Leipzig Timo Werner.

Den tyske storklubben FC Bayern München burde forsøke å få til en overgang for RB Leipzig-spissen Timo Werner, når hans kontrakt med klubben går ut sommeren 2020. Det er rådet i fra legendariske Lothar Mätthaus. Han hevder nemlig at spilleren passer perfekt inn i klubben.

- Annonse -

– Timo Werner tror jeg etter min vurdering hadde vært perfekt for Bayern, og spilleren hadde passet inn. Det er noe som klubbledelsen burde ha gjort seg noen tanker rundt, om ikke hadde det vært veldig rart, sier han ifølge SKY Tyskland.

Timo er en spiller som kan dekke de fleste posisjonen i de offensive posisjonene på fotballbanen, han har også en bra fart som gjør at han er farlig fremover, god på posisjonering.

Den tidligere landslagsspilleren påpeker at klubben har store “tradisjoner”når det gjelder å hente tyske spillere til klubben. Bayern er også alltid ut etter å ha de beste landslagsspillerne i klubben, og om et handel går i gjennom så vill det overstige alt som har skjedd for i den tyske toppdivisjonen, avslutter ham med.

Kommentarer

kommentarer